Besplatan pregled

U našoj ordinaciji je svaki stomatološki pregled besplatan. Redovnim pregledima držite zdravlje svojih zuba pod kontrolom i smanjujete potrebu za intervencijama. Ako želite zdrave zube, lepe zube i ako želite da predupredite bol i nelagodnost, zakažite pregled već danas.

Stomatološki pregledi su važan deo prevencije zdravlja. Tokom pregleda, Vaš zubar će proceniti opšte stanje Vašeg oralnog zdravlja, kao i rizik javljanja potencijalnih problema. Takođe, bićete i u prilici da sa stomatologom porazgovarate o Vašim navikama, oralnoj higijeni i o nekim faktorima rizika koji utiču na Vaše zdravlje i izgled Vaših zuba. Redovni pregledi su najbolji način da očuvate oralno zdravlje i opšte blagostanje. Stomatološki pregled daje mogućnost Vašem stomatologu da Vam uputi neke savete oko nege zuba i da rano otkrije probleme, onda kada ih je najlakše otkloniti.

Koliko često treba ići kod stomatologa na pregled?

Oko intervala između pregleda, najbolje je da se konsultujete sa stomatologom. Ti intervali, po pravilu, ne bi trebalo da budu duži od šest meseci. Čak i ako više nemate svoje prirodne zube, veoma je važno da posećujete zubara, kako bi on pratio stanje Vašeg oralnog zdravlja i funkcionalnost protetskog rešenja.