O nama

Stomatolog Novi Sad

Potreban Vam je stomatolog u Novom Sadu? Treba Vam dobar zubar u Novom Sadu? Nema potrebe da dalje tragate. Odgovor na Vaš upit “stomatolog Novi Sad” je upravo na ovom mestu, novootvorenoj ordinaciji ConfiDental. Prepustite brigu o Vašim zubima našim zubarima, licenciranim članovima Stomatološke komore Srbije:

dr Bisera Pejin, stomatolog ✆064 154 1134

dr Vera Lelović, stomatolog ✆064 218 4925

Najvažnija od svega nam je dobrobit naših pacijenata. Iskustvo, entuzijazam, predanost i savesnost naših stomatologa garantuju kvalitet svake naše usluge. U prijateljskoj atmosferi i ugodnom ambijentu naše ordinacije osećate se prijatno i opušteno i u njoj rešavate sve svoje nevolje sa zubima.

Nemojte da brinete! Mi brinemo za Vas! Sve što Vi treba da uradite je da zakažete besplatan pregled i da se, kada nam dođete, ugodno smestite u stolicu i mislite o nečem lepom, dok vaši problemi sa zubima nestaju.

Stomatološka ordinacija Novi Sad

Stomatološka ordinacija ConfiDental je osnovana 2022. godine. Osnovale su je dr Bisera Pejin i dr Vera Lelović, stomatolozi sa preko 15 godina iskustva u praksi.

Tokom proteklih godina imali smo čast i zadovoljstvo da se brinemo o zdravlju zuba brojnih sugrađana, ali i ljudi koji su u našu ordinaciju, po preporuci, stizali sa svih strana sveta, kako iz  susednih država tako i iz brojnih udaljnih zemalja.

Ljubaznost i požrtvovanost naših stomatologa, nastojanje da svaka intervencija bude što bezbolnija, prihvatljive i pristupačne cene, razlozi su zadovoljstva naših pacijenata. Nakon pruženih stomatoloških usluga, svaki naš klijent ima dobar povod da pokaže svoj biserni osmeh.

Ne oklevajte  i slobodno zakažite besplatan pregled u našoj ordinaciji, kako biste što pre proverili stanje vašeg  oralnog zdravlja, uklonili eventualne probleme i postali član velike porodice naših srećnih pacijenata.

Savetujemo vam da naša stomatološka ordinacija bude cilj vaše posete svakih šest meseci. Na taj način ćete preduprediti pojavu ili širenje nekih bolesti zuba, unaprediti svoje celokupno zdravlje i izbeći neprijatne bolove.